Dørtrin

Dørtrin betegnes også tærskler, fodtrin, fodspark, dørtærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele i vores bolig. De udsættes for slid og spark i større grad end plankegulvet eller parketgulvet. Afslibning af dørtrin udføres af os, dit lokale gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

Ifald du har plankegulve eller parket, må enhver gulvbearbejdning blive lavet af os. Godt nok er vores specialitet gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, hvor vores ekspertiser og kompetencer virkelig finder sin plads. Alligevel spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af trægulve og store gulvopgaver. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få en fornuftig løsning med sikkerhed.

løft din nye kone over dørtrinnet!

Det er tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter brudefærden. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for familiens fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad forstås ved et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er konstant den værst mulige og skaber mange stød, knubs og slid. Det betyder, at materialet normalt er af en hård træsort, der kan udstå den store ubestkyttethed og belastning. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så dermed er mange dørtrin lavet i egetræ. For det meste vil bebyggelsens dørtrin få den samme efterbehandling som de omliggende parketgulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig yndigt udfald.

Bundstykke og dørtærskel?

Et dørtrin har forskellige navne, der normalt benyttes planløst. Herunder:

 • Dørtærskel
 • Bundstykke
 • Fodtrin
 • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i en døråbning, som i bredde og længde svare til underkanten af døren. Det har en støjdæmpende effekt og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig adskillelse af rummet, som bliver nyttig ved pleje, rengøring og vedligeholdelse.

Hvorfor laves dørtrin i eg?

Som nævnt tidligere, udsættes dørtrin for en forrykt stor benyttelse. Hvilket gør dem sarte og kan fordre flittigere gulvslibning end trægulve og en slidstærk behandling. I flere forskellige tilfæde lakeres dørtrinnene skønt parkegulvet får en anden behandling som olie, lud, voks eller sæbe

Til hvad nytte rudner mange dørtrin?

Slid og brug og mange års benyttelse af dørtærskel i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket ses ikke mindst ved bløde træsorter som lærk, fyr og gran der har været praktiseret i mange hundrede år. Udhulede dørtrin kan typisk slibes plane, men vi noterer mange gange tilfælde hvor en udskiftning er tiltrængt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Dørtærskel, fodspark, bundstykker og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I nogle nye moderne hjem og boliger har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, benyttes den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Herved fås et yderst hårdfør trin med god kvalitet.

Ekspert i forbedring af dørtrin

Vi er mester i gulvslibning, efterbehandling samt afslibning af dørtrin, tærskler, trapper, trappetrinsamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

6 kommentarer til “Dørtrin”

 1. SMAZ???????????????????????HIFU??? SMAZ??????????????????????????-??? -??? -??? -??? -??? -?? -??? -???? -??? -??

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. ??Ion Magnum??? ??????????????????????????????????????????????ATP??????????????????????????????????????ATP????????????500? Ion Magnum??????????????????????????????????????????????????????????????????????2000??????????????????????????????????????????????????????? Ion Magnum?????????????????????????????????????????????????????????????????CE???CE??????????????? Ion Magnum???????????

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. ?????????? , ??????? , ???????? , ????????????????? , ??????????????, ??????????????? , ???? , ?????????????(?? , ??? , ??? , ??? , ??) , ???? (???? , ??????) , ???? , ???? , ???? ????????????? , ????????????????

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. SMAZ???????????????????????HIFU??? SMAZ??????????????????????????-??? -??? -??? -??? -??? -?? -??? -???? -??? -??

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. KISS ME?? ?Heavy Rotation?Heavy Rotation MEGA??????? N Heavy Rotation MEGA Volume MascaraN????? UrCosme (?cosme TAIWAN) ???? KISS ME??,Heavy Rotation,Heavy Rotation MEGA??????? N Heavy Rotation MEGA Volume MascaraN

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.