Gulvafslibning i Risskov – Dit lokale gulvfirma i Risskov

Gulvafslibning i Risskov udføres af Aarhus Gulvservice. Vi er et af de mange lokale gulvfirmaer i Aarhus området med speciale indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak. lud, olie og meget mere. Gulvarbejde af forskellig slags tilbydes samtidig med en rigtig god gulvservice. Her kan du få gode råd og vejledning om de mange muligheder der er for at opfriske dine trægulve efter ønske.

“Billig gulvafslibning priser i Risskov og omegn samt kort ventetid.”

Gulvafslibning i Risskov

Gulvafslibning i Risskov, Egå, og Skejby. Vi er specialister i afslibning, afhøvling og gulvbehandling af trægulve i Aarhus området. Lud, lak, olie, sæbe og voks kan helt klart anbefales som overfladebehandling. Gulvarbejde, gulvrenovering, gulvrestaurering, i Åbyhøj, Højbjerg, Hasselager og andre steder i Østjylland. Vi udfører blandt andet en del gulvarbejde i Randers, Viborg og Horsens.Er du bosat i Risskov eller i området omkring? Trænger dit trægulv også til en ordentlig overhaling? Hvis man kan svare ja til begge dele, er det måske værd at bruge lidt længere tid på at læse, hvad Aarhus-gulvservice.dk har at tilbyde. Firmaet leverer gulvafslibninger og en lang række andre gulvløsninger til hele Aarhus samt områderne omkring Risskov, Tilst, Hadsten og Lystrup. Vi udfører blandt andet en del gulvarbejde, gulvrestaurering og gulvrenovering andre steder i Østjylland, herunder Viborg, Randers og Horsens. For ikke at nævne Herning med de mange fine trægulve.

Få det hele for det halve

Gulvafslibninger er steget voldsomt i popularitet de senere år, da mange har fået øjnene op for at en gulvafslibning er lige så godt som et helt nyt trægulv, men kun koster den halve pris. Efter enhver gulvafslibning skal der påføres en gulvbehandling. Et nyafslebet trægulv kan ikke stå alene, det er nødvendigt med en efterbehandling som kan give den ønskede overflade samt beskytte gulvet mod mange års slidtage. Er er et udvalg af de mest almindelige typer gulvbehandling:

 • Bejdsning
 • Sæbebehandling
 • Lakering
 • Oliebehandling
 • Voksbehandling
 • Ludbehandling

De enkelte former for efterbehandling kan mixes efter ønske. Blandt andet er en ludbehandling og oliebehandling meget populært. Her får du det eftertragtede lyse trægulv med den hvide patina, samtid med at gulvet er slidstærkt og smudsafvisende.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning bør ikke foretages på egen hånd, da det kan ødelægge gulvet. I stedet foregår en gulvafslibning som et samarbejde mellem hjemmets beboere og de professionelle fagfolk. Arbejdet vil stå et par dage, hvorefter gulvet igen vil være så godt som nyt.

NOTE: Det er vigtigt at finde det rigtige gulvfirma at samarbejde med, så man kan være tryg ved at efterlade gulvet til håndværkerne, mens man selv tager på arbejde.

Det eneste arbejde, du skal gøre, er at flytte møblerne væk fra gulvet, så slibemaskinerne kan komme til. I langt de fleste tilfælde følger håndværkerne fra Aarhus Gulvservice denne opskrift, når de sliber et trægulv:

 • Først slibes det øverste lag, lakeringen, af. Det er her, gulvet er mest slidt. Der skal bruges groft sandpapir.
 • Derefter skiftes sandpapiret på gulvsliberen til en finere type. Gradvist bliver sandpapiret finere og finere. Det gør gulvet blødere og mere behageligt at betræde, når arbejdet udført.
 • Inden man kan fejre, at gulvafslibningen er veludført, er det vigtigt, at gulvet bliver behandlet med den rette lakering. Lakeringen sikrer, at gulvet ikke bliver slidt de næste mange år. Det er meget vigtigt, at gulvet får den rette lakering. De forskellige træsorter tåler ikke de samme lakeringer. Forhør dig hos håndværkerne fra Aarhus-gulvservice.dk for at få mere at vide om de forskellige lakeringer.
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 5.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 2 votes)
Gulvafslibning i Risskov - Dit lokale gulvfirma i Risskov, 5.0 out of 10 based on 4 ratings

49 kommentarer til “Gulvafslibning i Risskov – Dit lokale gulvfirma i Risskov”

 1. Pingback: Dresses For Women
 2. Pingback: ??????????????
 3. Pingback: SAP Evaluation
 4. Pingback: voice shopping
 5. Pingback: Wigs
 6. Pingback: Lace
 7. Pingback: forum
 8. Pingback: nsfw_gifs
 9. Pingback: Jerusalem Jewelry
 10. Pingback: nsfw gifs
 11. Pingback: dark wiki url
 12. Pingback: forum
 13. Pingback: sherlyn popelka
 14. Pingback: opinia
 15. Pingback: opinia
 16. Pingback: forum
 17. Pingback: ?????????
 18. Pingback: festival
 19. Pingback: ???????
 20. Pingback: 3 day Tours
 21. Pingback: Liga99
 22. Pingback: Totojitu
 23. Pingback: Barcatoto
 24. Pingback: cryptocurrencies
 25. Pingback: Spice Paper
 26. Pingback: Linkedin hashtags
 27. Pingback: gazebo
 28. Pingback: Victorious
 29. Pingback: ??????

Lukket for kommentarer.