Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at danne glansfulde gulvbelægninger. Hertil benyttede man voks, oliering eller sæbe, som alle er overfladebehandlinger, der er egnet til polering. Gulvpolering kan foretages på alle bræddegulve som er nybehandlet. Virkningen af polering er forskellig afhængig af gulvbehandlingen der benyttes. En polering kaldes også ‘efterpolering’ og benyttes mange gange på oliebehandlede, sæbebehandlede og voksbehandlede flader. Der arbejdes med en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af pads eller klude danner den fine blanke overfladebehandling. Virkningen skal ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en metode til at opfriske eller polere plankegulve og parketgulve. Ved hjælp af en rondelsliber eller polermaskine klares gulvfladen med en gulvpolering. Så viser der sig en mat eller helt højglans og blank gulvflade. Den afgørende effekt betinges af hvilken type rondel håndværkerne bruger. Plankegulve og parketgulve med voks, sæbe eller olie kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

På hvilken måde poleres parketglve eller plankegulve?

Gulvpolering er en meget speciel metode til gulvrenovering, som blev benyttet på de ‘bonede gulve’. Det var normalt på herregårde og slotte samt det ædle borgerskab der havde denne form for plankegulve og parketgulve. Dertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en benævnelse for inderkredsen

Hvad koster en gulvpolering?

Har du kun brug for en pris på gulvpolering kan du få den her, både med og uden gulvafslibning. Opnå en fornuftig gulvpolering pris ved at ringe tll os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og behandling er alfa og omega, dersom der tilføres et bevarende lag, som sikrer plankegulvet eller parketgulvet mod beskadigelse i de næste mange år. Efter en gulvafslibning eller afhøvling bør man behandle overfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i usikker på, hvilken type gulvbehandling der passer bedst til dit massive bræddegulv. Få dermed gode råd fra en specialist, før du beslutter dig for voks, olie eller sæbe.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

4 kommentarer til “Gulvpolering”

 1. CO2???CO2 laser / ???????????10600nm???????????????????????????????CO2???????????????????????????????????????????????5?10????????????????????CO2??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. ?????????? , ??????? , ???????? , ????????????????? , ??????????????, ??????????????? , ???? , ?????????????(?? , ??? , ??? , ??? , ??) , ???? (???? , ??????) , ???? , ???? , ???? ????????????? , ????????????????

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. ????????( HIFU )???????????? ?????????????????????????( SMAS )????????????? ? ?????60 -70 ?????????????( SMAS )????????????? ??????????????????????SMAZ????????????HIFU?????????????????????????????????????

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.