Lak

Lakbehandling og lak benyttes til lukning af overfladen så der opstår en solid og smuk behandling. Boliglakken lukker overfladen på træet, hvilket giver en pærelet gulv rengøring og gulvvedligeholdelse.

Lak og laktyper?

Som regel bruges 2 lag vandbaseret boliglak. Ønskes mere holdbarhed kan 3 lag lakbehandling eller en 2-k lakoverflade vælges. Lakning med lakering holder antagelig i flere år førend en stor re-lakering er tiltrængt. Ring til os for mere info om lakering og laktyper.

Lakbehandling og glans?

Lakbehandling fås med diverse glans efter ønske. Vi tilbyder halvblank, silkemat, halvmat, højglans, mat og ultramat. Blank lakbehandling vælges sjældent nu om dage, hvorimod mat lak er hot. Forudsat du er usikker på om hvilken glans der ønskes? Så kig forbi en malerforretning eller byggemarked for gulvinspiration.

Lakbehandling af trægulv?

Der findes vandbaseret og syrehærdende lak. Syrehærdende lak er spritbaseret eller terpentinbaseret og derved sundhedsskadelig (kræftfremkaldende). Således benyttes kun vandbaseret boliglak idag, idet slidstyrken og holdbarheden overfor almen slitage er meget høj.

Er lak rengøringsvenlig?

Lakbehandling forsegler og lukker parket eller plankegulvet med en plastikoverflade, der er vedligeholdelsesfri. Jo flere lag lakering der påføres, des mere solid og lukket bliver gulvoverfladen. Støvsugning og gulvvask er meget let på et lakeret plankegulv, idet boliglak er smudsafvisende, rengøringsvenlig samt let at vedligeholde.

Kan lakoverflade genbehandles?

En lakeret behandling kan gen lakeres, hvilket må udføres førend lakendlingen gennemslides. Her laves en letslibning, så der lakeres ovenpå den nuværende lak. Denne måde fjerner ikke hakker, misfarvninger og ridser, men har alene til sigte at forny overfladen.

Hvad er hvidpigmenteret boliglak?

Visse kunder vælger hvidpigmentering. Hvid lakering er moderne og kan således tilrådes, ifald der ønskes et lyst bræddegulv med en hvidlig patina. Det er en topmoderne gulvmulighed som i massevis gerne vil have.

Anderledes overfladebehandlinger af plankegulve?

Olie, lud, sæbe og voks er alle gode alternativer til lakering. En behandling må skræddersyes til det enkelte parketgulv og passe til kundens behov og ønsker.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 kommentarer til “Lak”

  1. Derma Veil ® ????????????????????PLLA??? 2003???Mexican Ministry of Health (SSA)?????FDA???????2006???????????????????????????????????????(?????)?????????????????????????????????????????????????????????? : 1. ???? (Poly-L-lactic acid / PLLA) : ??????? 2. ???(Glycolic Acid ) ????????????????????????????????????????????????????? ???????????????? ???: ?????/?? ???: ?????????????????????????? ??BOTOX(???)????????????????????(Acetylcholine)??????????????????????????????

    VA:F [1.9.21_1169]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.21_1169]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.